Contact

ATENȚIE: Acum toate produsele sunt în stoc, se livrează imediat!

Contactați Serviciul nostru pentru clienți:

Număr de telefon:

Din motive de boală serviciul nostru telefonic este temporar indisponibil.Vă rugăm să ne scrieți un e-mail cât mai repede pisibol. Vă mulțumim.

+ 40 31 2295755
Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție zilnic între orele 9.00-17.00.

E-mail: info@carutdevis.ro

Scaun auto copii

autós biztonsági gyerekülésScaunele auto de siguranță pentru copii MamaKiddies îndeplinesc cele mai noi standarde. 

 Punem un mare accent pe ergonomie, pentru ca bebelușii noștrii să pot călători confortabil, în siguranță și în cea mai potrivită poziție pentru dezvoltarea lor!

 Fixarea ușoară a bebelușilor ușurează lucrurile pentru părinți. Scaunele noastre pot fi instalate în mașină cu centura de siguranță sau sistem ISOFIX, în funcție de model.

Cele mai populare categorii de scaune auto sigure:

  • Scaun auto sigur pentru copii  0-18 kg
  • Scaun auto sigur pentru copii 0-36 kg

Scaunele noastre auto sunt dezvoltate mereu de noi împreună cu producătorul, pentru a vă putea oferi cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Noi avem des promiții la scaune auto sigure pentru copii!

Înainte

Magazinul nostru online vinde doar scaune auto de siguranță pentru copii care îndeplinesc criteriile europene de siguranță și calitate. Toate scaunele noastre auto de siguranță pentru copii pot fi fixate cu ușurință în mașină fie cu centura de siguranță, fie cu un sistem ISOFIX.

 Ne place foarte mult, dacă clienții noștrii ne trimit feedback / opinii fotografice despre scaunele auto, care sunt adesea publicate pe site-ul nostru de socializare. Aceste fotografii ii ajută și pe alții să pot imagina mai ușor mărimea și modul de utilizare a produsului. Vă mulțumim mult pentru aceste poze!

Înainte