Contact

ATENȚIE: Acum toate produsele sunt în stoc, se livrează imediat!

Contactați Serviciul nostru pentru clienți:

Număr de telefon:

Din motive de boală serviciul nostru telefonic este temporar indisponibil.Vă rugăm să ne scrieți un e-mail cât mai repede pisibol. Vă mulțumim.

+ 40 31 2295755
Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție zilnic între orele 9.00-17.00.

E-mail: info@carutdevis.ro

Certificat

SSL Certificate

Scaune de masă

MamaKiddies multifunkciós etetőszékDin momentul în care copilul nostru mic poate ședea stabil, putem să alegem orice tip de scaun de masă, nu îl vom stresa și nu  îi vom pune în pericol siguranța. 

 Diversificarea cu alimente începe în jur de vârsta de 4-6 luni, deci achiziționarea unui scaun de masă devine actuală în această perioadă - ținând cont, bineînțeles, de șezutul sigur-.

 Aspecte importante pentru alegerea unui scaun de masă:

 Produsele recomandate de noi sunt testate, și deoarece stabilitatea este foarte importantă (micuții se mișcă mereu pentru a cunoaște lumea), sunt echipate cu centuri de siguranță confortabile. 

 Pregătiți-vă pentru prânzuri și gustări lungi,  oferiți-i bebelușului Dvs. un scaun de masă confortabil.

  Toate scaunele de masă Mama Kiddies sunt ușor de curățat,  pregătite pentru orice accident cu alimente.

Dacă doriți să așezați farfuria pe scaunul de masă, alegeți un scaun cu o tavă cât mai mare, eventual cu tavă dublă și suport pentru pahar; cu tavă detașabilă. Astfel de scaune de masă sunt scaunele Mama Kiddies ProComfort!  

 

 

Înainte

Scaunele de masă multifuncționale și scaunele de masă de lemn Mama Kiddies promovează dezvoltarea copiilor, sunt realizate din materiale de înaltă calitate, în conformitate cu ultimele tendințe și procedurile de proiectare de ultimă generație! Pe carutdevis.ro găsiți întotdeauna promoții la scaune de masă!

Înainte