Contact

ATENȚIE: Acum toate produsele sunt în stoc, se livrează imediat!

Contactați Serviciul nostru pentru clienți:

Număr de telefon:

Din motive de boală serviciul nostru telefonic este temporar indisponibil.Vă rugăm să ne scrieți un e-mail cât mai repede pisibol. Vă mulțumim.

+ 40 31 2295755
Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție zilnic între orele 9.00-17.00.

E-mail: info@carutdevis.ro

Certificat

SSL Certificate

Pătuț voiaj/ țarc

Pătuțurile de voiaj Mama Kiddies, sunt unele dintre cele mai populare pătuțuri de călătorie. Motivul este utilizarea ușoară și echipamentul excelent la un preț accesibil!  Nu este neobișnuit să primiți și un cadou de la noi, lângă paturile noastre multifuncționale de călătorie.

 Paturile multifuncționale de călătorie Mama Kiddies sunt, ca să spunem așa, full extra, adică prețul de bază include toate accesoriile (suprafață de dormit cu înălțime reglabilă, salteluță de schimb, jucării, plasă de țânțari, ușă cu fermoar, sistem de balansare etc. etc.)

 Prețul promoțional al pătuțurilor de călătorie  de calitate superioară, rivalizează cu prețul produselor de calitate inferioară.  Potrivit feedback-urilor clienților, care au achiziționat produse din magazinele noastre de sute de m2 sau webshopul nostru, cumpărătorii aleg adesea pătățuri de călătorie în loc de pătuțuri tradiționale, datorită caracterului practic, echipamentului și prețului.

Înainte

Promoție la pătuțuri de călătorie MamaKiddies până la epuizarea stocului! Acum oferim pătuțurile de călătorie de calitate superioară la prețuri outlet!

Înainte