Categorii

Categorii

  Newsletter
  Contact

  ATENȚIE: Acum toate produsele sunt în stoc, se livrează imediat!

  Contactați Serviciul nostru pentru clienți:

  Număr de telefon:
  + 40 31 2295755
  Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție zilnic între orele 9.00-17.00.

  E-mail: info@carutdevis.ro

  Selectați Limba
  HungarianSlovakČeštinaRomână
  Schimbare monedă
  Parteneri

  Pătuț voiaj/ țarc

  Categorie principală >Pătuț voiaj/ țarc

  Utazóágy akcióPătuțurile de voiaj Mama Kiddies, sunt unele dintre cele mai populare pătuțuri de călătorie. Motivul este utilizarea ușoară și echipamentul excelent la un preț accesibil!  Nu este neobișnuit să primiți și un cadou de la noi, lângă paturile noastre multifuncționale de călătorie.

   Paturile multifuncționale de călătorie Mama Kiddies sunt, ca să spunem așa, full extra, adică prețul de bază include toate accesoriile (suprafață de dormit cu înălțime reglabilă, salteluță de schimb, jucării, plasă de țânțari, ușă cu fermoar, sistem de balansare etc. etc.)

   Prețul promoțional al pătuțurilor de călătorie  de calitate superioară, rivalizează cu prețul produselor de calitate inferioară.  Potrivit feedback-urilor clienților, care au achiziționat produse din magazinele noastre de sute de m2 sau webshopul nostru, cumpărătorii aleg adesea pătățuri de călătorie în loc de pătuțuri tradiționale, datorită caracterului practic, echipamentului și prețului.
  Promoție la pătuțuri de călătorie MamaKiddies până la epuizarea stocului! Acum oferim pătuțurile de călătorie de calitate superioară la prețuri outlet!